Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Vinicius rămâne sigur la FCSB în această iarnă. ”E cu echipa, se pregăteşte, probabil că va fi în lot mâine"

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 22 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20566859/1/viniciusfb.jpg

FCSB nu se desparte de veteranul Paulo Vinicius în această iarnă. Toni Petrea a explicat înainte de meciul cu CFR că brazilianul mai are contract până în vară şi este probabil să fie inclus în lot pentru derby-ul de duminică.

"E în lot Vinicius. Nu, nu s-a pus problema să plece. Vini mai are contract până în vară, nu s-a pus problema să plece. Nu a fost la un meci, nu înseamnă că va pleca. E cu echipa, se pregăteşte, probabil că va fi în lot mâine", a explicat Petrea, în cadrul unei conferinţe de presă.

Credit şi din partea conducerii

Mihai Stoica a făcut un anunţ important pentru fanii FCSB. Managerul general al ”roş-albaştrilor” a spus că fundaşul central Paulo Vinicius (37 de ani), devenit om de bază la echipă în stagiunea prezentă.

Anterior, Gheorghe Mustaţă, liderul fanilor FCSB, a spus că Vinicius nu mai este dorit de Gigi Becali, în contextul în care apărătorul brazilian nu a participat la reunirea lotului, de la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele