Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Vintilă, mesaj de unitate după calificarea în semifinalele Cupei. Cum a comentat "trădarea" lui Bălgrădean

Cupa României Publicat pe 6 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38111/19293261/1/vintila.jpg

Tehnicianul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat joi seară, după calificarea în semifinalele Cupei României, că îşi felicită jucătorii pentru atitudine. El a vorbit şi despre Cristian Bălgrădean, precizând că nu i-a “căzut bine” ce a făcut acesta.

“Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că nu au cedat până la sfârşit. Mă bucur foarte mult pentru această calificare pentru ei, ştiu că aveau nevoie să se descătuşeze mental. Trebuie să ne bucurăm în seara asta de această calificare, după care trebuie să ne pregătim pentru jocul cu Craiova. Sunt foarte mulţumit de jucători. Mă bucur foarte mult că a marcat Florinel Coman, îl felicit şi pe Man pentru acea pasă. Îi felicit de fapt pe toţi, pentru că nu au renunţat. Îmi doresc să strângem rândurile şi să avem alături de noi suporterii la meciul cu Craiova. Poate nu am făcut meciul cel mai spectaculos, dar avem nevoie de ei. Încerc să fiu optimist pentru urmăoarele jocuri şi aştept suporterii să fie alături de noi”, a spus Vintilă după meci.

Tehnicianul a vorbit şi despre Cristian Bălgrădean, care s-a înţeles cu CFR Cluj, fiind la final de contract cu FCSB: “Nu mi-a căzut bine, dar nu vreau să dezvolt acest subiect. Am încredere totală în cei doi portari, Vlad şi Niga. Nu am nicio problemă cu ei doi în poartă de acum încolo”.

Vintilă a mai declarat că Harlem Gnohere are o ruptură la gambă şi va fi indisponiibl o lună.

Formaţia FCSB s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, scor 2-1, de echipa Hermannstadt.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 75, prin Debeljuh, însă FCSB a revenit şi s-a impus datorită lui Dobrosavlevici ’84 (autogol) şi Coman ’90.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Cupa României

Ultimele articole Toate articolele