Ultima oră
Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte” Eroul CFR-ului din meciul cu Young Boys crede că va fi o luptă strănsă pentru calificare. ”Totul se va juca până la ultimul meci, mai sunt 4 meciuri de jucat, trebuie să luăm cât mai multe puncte”
Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan Dan Petrescu, supărat: "Sunt terminat psihic. E deranj!". Discurs dur al lui SuperDan
Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi” Antrenorul lui Young Boys, laudă organizarea celor de la CFR. ”Sunt foarte compacţi şi am simţit asta astăzi”
”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys ”Poate am căzut fizic pe final, dar rezultatul este meritat”. Bălgrădean se declară mulţumit de remiza cu Young Boys
”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat ”Nu există echipă in România care să muncească precum CFR”. Ciprian Marica laudă trupa lui Petrescu. Ce jucător a remarcat
EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor EXCLUSIV | Prima reacţie după CFR - Young Boys 1-1: "Dan Petrescu e un car de nervi!". Anomalia identificată de Dulca la golul elveţienilor

Viorel Moldovan a găsit explicaţii pentru eşecul de pe teren propriu cu Dunărea Călăraşi. ”După trei victorii ne-am văzut puţin mai prea frumoşi, prea buni”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 26 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19493632/1/pet.jpg

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2.

La final, Viorel Moldovan a declarat că s-au pierdut trei puncte extrem de importante, care vin pe fondul unei relaxări a fotbaliştilor prahoveni, care au înregistrat trei victorii consecutive, până la eşecul din această seară.

”Da, am pierdut trei puncte importante, trei puncte care ne duceau pe primul loc. I-am atenţionat toată săptămâna că ne va aştepa un meci foarte complicat.

După trei victorii ne-am văzut puţin mai prea frumoşi, prea buni. Nu am avut concentrarea necesară azi în prima repriză să marcăm, deşi am avut ocazii foarte clare. Asta se întâmplă la fotbal, când nu înscrii tu, înscrie adversarul.”

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele