Ultima oră
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ””Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner

Viorel Moldovan s-a înţeles cu Petrolul Ploieşti

Liga II Publicat pe 9 aug 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19445730/1/viorel-moldovan.jpg


Misiunea promovării Petrolului în Casa Liga 1 cade pe umerii lui Viorel Moldovan, 48 de ani. Fostul secund al echipei naţionale a ajuns la o înţelegere cu ploieştenii şi va conduce echipa în lupta grea anunţată pentru noul sezon.
 
Cu patru milioane de euro cheltuite în doi ani în care a ratat promovarea, Petrolul i-a avut pe listă pe Edward Iordănescu, Cosmin Contra, Leo Grozavu şi Viorel Moldovan. Conform gsp.ro, clubul a bătut palma cu fostul atacant al Generaţiei de Aur, care revine, astfel, în antrenorat la puţin timp după derpărţirea de Chindia Târgovişte.
 
Moldovan i-a promovat anul trecut pe dâmboviţeni în Casa Liga 1 şi are imaginea unui antrenor care ştie cu ce se mănâncă fotbalul din al doilea eşalon al fotbalului românesc. De altfel, Moldovan s-a aflat şi pe lista celor de la Rapid, după demiterea lui Dan Alexa, giuleştenii luând în calcul acelaşi argument: experienţa fostului vârf în sezoanele complicate din Liga 2.
 
Petrolul va fi a şaptea echipă din cariera lui Moldovan, după FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid, AJ Auxerre şi Chindia. Până la 48 de ani, CV-ul său mai cuprinde o experienţă ca antrenor al echipei naţionale Under 21, dar şi o aventură ca antrenor secund al lui Anghel Iordănescu la naţionala mare.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele