Ultima oră
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei
Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil” Adrian Mititelu, decizie finală cu privire la cedarea lui Juan Bauza la FCSB! ”El este transferabil”

Virgil Ghiţă ar fi dorit în Serie A, de Salernitana. Farul ar putea rămâne fără fundaş

Farul Constanta Publicat pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/20563197/3/virgil-ghita-farul.jpg

Virgil Ghiţă aşteaptă şi el o ofertă care să convingă conducerea Farului să îi dea drumul în străinătate. Fundaşul de 23 de ani s-a format la fosta Viitorul şi a coninuat şi la noua structură, Farul, în urma fuziunii dintre echipa lui Gică Hagi şi echipa de tradiţie de la malul mării. De mai bine de trei ani speră Ghiţă să prindă un transfer important, iar acum poate ajunge în Serie A, la Salernitana.

În urmă cu exact un an a fost Virgil Ghiţă cel mai aproape să plece. La momentul respectiv se părea că 800.000 de euro era oferta primită de echipa din Casa Liga 1, dar mutarea nu s-a făcut, iar fundaşul a rămas pe poziţie. Acum, el poate pleca din nou, conform informaţiilor apărute în presa din Italia, întrucât Salernitana ar fi interesată de el.

Virgil Ghiţă a promovat la prima echipă a Viitorului din 2017. El a fost promovat de la academia constănţenilor, iar numai în acest sezon, la Farul,  a evoluat în 18 meciuri şi a marcat un gol. El a fost în lotul echipei mari şi în momentul în care s-a cucerit titlul (2019) şi Supercupa României (2020).

În trecut, s-a vorbit despre interesul mai multor echipe din România pentru Virgil Ghiţă, printre care şi FCSB.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele