Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Visul fanilor a fost spulberat! Hatem Ben Arfa nu vine la Rapid. Angelescu: "Nu este cazul. Vindem tricouri şi fără el"

Rapid Publicat de Andrei Ionascu pe 3 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20382730/1/profimedia-0606329495.jpg

Fanii Rapidului şi-au făcut speranţe că vor vedea un mare campion francez la echipă. Patronul Rapidului, Victor Angelescu, a negat informaţiile potrivit cărora Hatem Ben Arfa (34 de ani) negociază cu ‘alb-vişiniii’.

Site-ul 1923.ro a anunţat că Rapid i-a oferit lui Ben Arfa un salariu de 15.000 de euro pe lună şi o primă de instalare.

Hatem Ben Arfa este liber de contract de la 1 iulie, după despărţirea de Bordeaux. Francezul care are 15 meciuri şi 2 goluri pentru naţională a fost măcinat de accidentări în ultimii ani. Mijlocaşul ofensiv a câştigat 5 titluri în Ligue 1, cu Lyon şi Marseille.

"Nu cred că avem noi puterea să-l aducem pe Ben Arfa. Nu cred că este cazul, nu am vorbit despre asta şi nu cred că e cazul. Cred că mai are câţiva ani de jucat şi sunt echipe din alte campionate care-i pot oferi un salariu mult mai mare decât cel pe care putem să i-l oferim noi. Vindem tricouri şi fără Ben Arfa, nu e o problemă. Nu cred că s-ar vinde, nu există să vinzi 100.000 de tricouri cu un jucător în România. Noi vindem vreo 10.000 de tricouri pe an", a spus Victor Angelescu la Pro X.

Rapid, ocupanta locului doi în Liga 1, joacă pe 10 septembrie la Arad, cu UTA, în etapa a opta, în direct pe Look Sport+, de la ora 21:00.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20382730/2/clasament-liga-1.jpg

Sursa foto: profimediaimages.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele