Ultima oră
JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo JO 2020, Atletism | Alex Wilson a fost suspendat pentru dopaj şi nu poate participa la Tokyo
LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras LIVE TEXT | România - Noua Zeelandă 0-0. Bară Florescu! Coreea de Sud se distanţează cu Honduras
Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România" Florin Prunea contestă un transfer făcut de Becali: "O deziluzie! Nu are ce căuta la o echipă de top din România"
Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian Salariul cu care Becali l-a convins pe Vinicius şi ce bonusuri are în contract veteranul brazilian
 VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!" VIDEO EXCLUSIV | Simona Radiş şi Ancuţa Bondar, interviu emoţionant după cucerirea aurului olimpic: "Ne-am încununat munca în şase minute şi 40 de secunde!"
JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu JO 2020, Tenis | Andy Murray a fost eliminat în sferturile de dublu

Visul lui Gigi Becali de a juca pe Ghencea se amână. Problema de care s-a lovit patronul celor de la FCSB

FCSB Publicat de Daian Cutu pe joi, 16:07
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20307776/1/stadion-steaua.jpg

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, miercuri, că a făcut cerere la MAPN ca echipa FCSB să joace pe noul stadion Steaua, recent inaugurat.

"Am făcut cerere, pentru că noi facem totul sub formă legală, în baza legii şi noi am făcut o cerere. Am făcut cerere şi la Arcul de Triumf şi au spus că încă nu au modalitatea de a închiria. Nu au forma juridică în care pot închiria şi acum am făcut şi la Ghencea, ca să vedem ce ne spun", a declarat Becali, pentru cei de la Pro X.

Visul lui Becali nu se poate realiza prea curând

Un răspuns la solicitarea patronului de la FCSB ar putea veni peste un, deoarece stadionul este în proprietatea statului. Gazeta Sporturilor scrie că avizul pentru ca FCSB să joace pe Ghencea trebuie să treacă printr-o hotărâre de Guvern, care durează mult timp.


Noul stadion din Ghencea a fost inaugurat cu partida amicală dintre CSA Steaua şi OFK Belgrad, scor 6-0. La partidă, care a marcat şi 35 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni, au asistat 15.000 de spectatori, inclusiv legendele ‘roş-albaştrilor’.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele