Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Viteza ireală atinsă de Cristiano Ronaldo, în meciul de Premier League cu West Ham

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20402271/1/crr.jpg

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo continuă să impresioneze la vârsta de 36 de ani. El a reuşit să fie cel mai rapid jucător de pe teren în meciul Manchester United - West Ham United.

Potrivit clubului din Manchester, Ronaldo a atins viteza de 32,51 de kilometri pe oră în acea întâlnire.

Mult mai tinerii jucători Aaron Wan-Bissaka, 23 de ani, tot de United, şi Jarrod Bowen, de la West Ham, au fost înregistraţi cu viteze de 32,41 km/h, respectiv 31,29 km/h.

Revenit de curând la Manchester United, Ronaldo a reuşit să marcheze de patru ori în trei meciuri.

În partida disputată duminică, la Londra, Ronaldo a marcat în minutul 35 golul de 1-1, apoi Lingard a adus victoria oaspeţilor, în minutul 89.

În jocul de la Berna din Liga Campionilor, pierdut de United cu 2-1, cu Young Boys, vedeta portugheză a fost autorul reuşitei oaspeţilor.

La primul său meci de la revenirea la Manchester, el a înscris de două ori în victoria echipei antrenate Ole Gunnar Solskjaer în partida încheiată cu 4-1.

Chelsea, Liverpool şi Manchester United sunt pe primele trei locuri ale clasamenmtului din premierl League, cu câte 13 puncte în 5 etape.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele