Ultima oră
Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis Bayer Leverkusen rămâne neînvinsă în acest sezon şi face încă un pas spre trofeul Europa League. Marseille - Atalanta s-a terminat indecis
Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci Olympiakos produce o mare surpriză în semifinalele Conference League. Fiorentina s-a impus în celălalt meci
VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge” VIDEO | Chelsea - Tottenham 2-0. Radu Drăguşin, rezervă în ”Battle of the Bridge”
VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid VIDEO | Tânărul Jiri Lehecka profită de abandonul lui Daniil Medvedev şi merge în semifinale la Madrid
Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie” Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”
Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea Unul din cei mai vechi străini din Superliga şi-a anunţat plecarea

Vlad Chiricheş simte primele schimbări la echipa naţională după numirea lui Edi Iordănescu. Impresiile căpitanului după 0-1 cu Grecia

Echipa nationala Publicat pe 25 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20651565/1/romania-armenia-preliminariile-cm-2022-11-10-2021-2.jpg

Vlad Chiricheş este încrezător în faptul că Edi Iordănescu va reuşi să schimbe ceva la echipa naţională. Căpitanul primei reprezentative a împărtăşit primele impresii sub comanda lui Iordănescu jr. la finalul partidei cu Grecia, pierdută de România la un gol diferenţă, cu 0-1.

Chiricheş simte anumite schimbări deja, faptul că Edi Iordănescu vrea să formeze o echipă experimentată şi e convins că România poate prinde un turneu final sub îndrumarea noului selecţioner.

E un nou început, idei noi, jucători noi. Sperăm ca la viitoarele meciuri să vină şi victoriile. Cred că suntem jucători vechi la naţională, mister cred că vrea să facă un ax puternic, cu experienţă şi să vină şi victoriile.

E clar că mister are idei noi, dar trebuie să fim deschişi la tot ce ne prezintă, să luăm tot ce ne transmite şi să aplicăm pe teren. Vrem să mergem la un turneu final, sper să reuşim asta.

(N.r. – Cum s-a simţit pe Ghencea) M-am simţit foarte bine, îmi place când ajung aici, mă simt ca acasă. Spiritul de Ghencea s-a păstrat chiar dacă e un stadion nou.

(N.r. – Despre meciul următor, cu Israel) E un meci bun, sper să venim cu lucruri mai bune, să ne îmbunătăţim jocul şi să câştigăm”, a spus Vlad Chiricheş după meci, la Pro X.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, pe stadionul Steaua, cu scorul de 1-0 (1-0), de selecţionata Greciei, într-un meci amical, primul pentru tricolori cu Edward Iordănescu selecţioner.

Golul a fost marcat de Bouchalakis, în minutul 39, cu o lovitură cu capul din 7 metri.

În minutul 23, grecii au marcat prin Giakoumakis. Reuşita oaspeţilor a fost anulată pentru ofsaid după aproape un minut, în momentul în care mingea fusese pusă la centru terenului pentru a se relua jocul.

La meci au asistat peste 20.000 de spectatori. Jocul a fost precedat de un moment de reculegere pentru victimele războiului din Ucraina.

România va mai juca un meci amical marţi, 29 martie, ora 20:45, cu naţionala Israelului, în deplasare.

 

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri