Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Vlad Dragomir a înscris un gol în ultima etapă din Serie B. Echipa sa însă a retrogradat

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20175352/1/dra.jpg

Formaţia Virtus Entella a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, de echipa Pisa, în ultima etapă a ligii secunde din Italia, meci în care Vlad Dragomir a înscris un gol. La Pisa, Marius Marin a fost integralist.

Dragomir, care şi el a jucat pe toată durata partidei, a marcat în minutul 77.

Celelalte goluri au fost înscrise de Belli ’38, Marsura ’71 (penalti) şi Palombi ’76 pentru Pisa, respectiv Koutsoupias ’25 pentru Entella.

Virtus Entella a încheiat sezonul pe ultimul loc şi a retrogradat. Au retrogradat în Serie C şi Cosenza (locul 17), Reggiana (locul 18) şi Pescara (locul 19).

Au promovat direct primele două clasate, Empoli şi Salernitana, Iar Monza, Lecce, Venezia, Cittadella, Brescia şi Chievo, locurile 3-8, vor juca în play-off-ul pentru promovare.

Pisa a încheiat sezonul pe locul 14.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri