Ultima oră
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat

Voluntari, lovită din nou în plin de COVID-19! 14 cazuri confirmate la echipă

FC Voluntari Publicat pe 27 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19632032/1/covid-liga1.jpg

FC Voluntari a anunţat, vineri, că în urma celor mai recente teste pentru coronavirus s-au descoperit 14 cazuri de infectare.

Jucătorii şi membrii stafului tehnic infectaţi sunt în izolare.

“FC Voluntari anunţă că, în urma testărilor Covid-19 efectuate au fost depistate 14 rezultate pozitive în cadrul echipei şi a staff-ului tehnic. Persoanele infectate se află în izolare şi respectă toate recomandările D.S.P Ilfov. Clubul nostru le doreşte acestora însănătoşire grabnică!”, este anunţul grupării.

În cadrul clubului din Voluntari au mai fost raportate cazuri de coronavirus la începutul lunii octombrie, dar şi la finalul aceleiaşi luni. Totuşi, situaţia actuală este mai gravă, în condiţiile în care acum vorbim despre un număr foarte mare de teste pozitive în cadrul primei echipe şi a staff-ului tehnic.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele