Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Vot de încredere pentru Dinu Todoran, perceput ca antrenor secund la FCSB. Florin Cernat: "E devotat, cred că o să reuşească" EXCLUSIV

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20338975/1/rps8168.jpg

FCSB a fost eliminată prematur din UEFA Europa Conference League, iar în Liga 1 a avut prestaţii neconvingătoare, exceptând victoria clară cu Universitatea Craiova. Dinu Todoran este văzut drept un antrenor secund, având în vedere implicarea totală a patronului Gigi Becali, care a recunoscut că impune schimbările. La emisiunea ‘Look Sport LIVE’ de la Look Sport, Florin Cernat a declarat că Todoran este un antrenor devotat, care poate progresa la FCSB.

Dinu Todoran (42 de ani) a ajuns în mod surprinzător la FCSB, vicecampioana Ligii 1, în condiţiile în care experienţele anterioare au fost la FC Voluntari, FC Voluntari 2, România U19 (antrenor secund) şi CSM Slatina (echipă retrogradată în Liga 3, la finalul sezonului 2020-2021).

Todoran nu a ascuns implicarea lui Gigi Becali în deciziile tactice, dar este dispus să rămână la FCSB, deşi este contestat de către fanii 'roş-albaştrilor'.

FCSB, neînvinsă în primele trei etape ale Ligii 1, va juca în runda următoare cu Gaz Metan Mediaş, pe Arena Naţională, pe 8 august, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport+.

"În viaţă, îţi asumi unele lucruri pe care le faci. El a ales să meargă acolo, cred că e un pas înainte. Chiar dacă sunt discuţiile care sunt, lumea oricum vorbeşte, chiar dacă faci bine, chiar dacă faci rău. E la început... da, poate e o pălărie prea mare pentru el, dar îl ştiu, e un băiat devotat total. De dimineaţa până seara, e acolo şi cred că o să reuşească. Nu ştiu când, dar nimeni n-a reuşit de la primul pas. Ăsta e fotbalul, trebuie să o iei încet, încet", a spus Florin Cernat, în cadrul emisiunii 'Look Sport LIVE' de la Look Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele