Ultima oră
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua
A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off A fost anunţat primul transfer al verii în Superligă! Jucătorul Slaviei Praga va semna cu o echipă din play-off
NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua NEWS ALERT | Verdict în disputa dintre FCSB şi CSA Steaua
NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni NEWS ALERT | Lovitură masivă încasată de Rapid! Un jucător de bază, OUT pentru patru luni
Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las” Verdict clar în privinţa principalei ţinte a lui Gigi Becali! „Este o singură echipă la care nu pot să-l las”
VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat VIDEO | Florinel Coman continuă să şocheze cu gesturile sale! Vedeta de la FCSB a recidivat

Vot de încredere pentru Moruţan, după transferul la Galatasaray. Deaconu: "Poate face diferenţa în orice moment. Este un transfer meritat" EXCLUSIV

FCSB Publicat de Andrei Ionascu pe 31 iul 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20329992/2/morutan-galata.jpg

Olimpiu Moruţan prinde un transfer neaşteptat la Galatasaray, având în vedere forma slabă din acest debut de sezon! Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani este aşteptat la Istanbul pentru a semna un contract pe cinci ani. FCSB va primi 10 milioane de euro pentru acest transfer. La emisiunea ‘Fotbal Look’ de la Look Sport+, Ronaldo Deaconu, mijlocaş la Gaz Metan Mediaş, a declarat că Moruţan poate să facă diferenţa la echipa turcă.

Jurnalistul italian Nicolo Schira a anunţat că FCSB şi Galatasaray au semnat documentele de transfer. Olimpiu Moruţan este aşteptat la Istanbul în zilele următoare, pentru a semnat un contract până în vara anului 2026.

Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat acest transfer, pentru sport.ro.

Galatasaray, vicecampioana Turciei, este la al doilea transfer din Liga 1 în această vară, după ce l-a adus pe mijlocaşul Alexandru Cicâldău (24 de ani) de la Universitatea Craiova, pentru 6,5 milioane de euro.

"Mă bucur foarte mult pentru Olimpiu, e vecinul meu în Domneşti. În ciuda faptului că suferim pe plan internaţional, atât la echipa naţională, cât şi la nivelul cluburilor, jucătorii noştri de calitate şi tineri au parte de transferuri importante în străinătate. Man şi Mihăilă au confirmat, au făcut un sezon bun, probabil şi asta contează, fac lobby pentru cei care vin din spate.

După părerea mea, Moruţan poate face faţă la Galatasaray. E un jucător care poate face diferenţa în orice moment. Sunt sigur că va fi pus în valoare. Faptul că a jucat la FCSB cred că este suficient, are o mentalitate de învingător.

Nu cred că impresarul este un factor decisiv, dar te ajută să te impui. Nu cred că impresarul a avut principalul merit pentru acest transfer, pentru că Olimpiu vine după un sezon în care a oferit pase decisive şi goluri, cel mai bun sezon al său. Cred că este un transfer meritat şi nu 100% datorită agentului", a spus Ronaldo Deaconu, în cadrul emisiunii 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20329992/3/deaconu.jpg

Olimpiu Moruţan, cotat de Transfermarkt la 2,8 milioane de euro, a impresionat în sezonul trecut la FCSB, reuşind 8 goluri şi 15 pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele