Ultima oră
NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania NEWS ALERT | Revenire de senzaţie la Barcelona? Anunţul presei din Spania
I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman I-a enervat pe rapidişti, iar acum a fost delegat din nou! Partida pe care o va arbitra George Găman
Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele Cristi Balaj a spus lucrurilor pe nume! Prima reacţie oficială despre plecarea lui Otele
Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami Jannik Sinner - Daniil Medvedev, reeditarea finalei de la Australian Open, în semifinale la Mastersul de la Miami
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice

"Vreau în play-off şi Cupa României!". Budescu, prima reacţie după ce a semnat cu FC Voluntari

FC Voluntari Publicat pe 19 ian 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/20560337/2/cb.jpg


Constantin Budescu (32 de ani) a vorbit în premieră despre decizia de a refuza în ultimul moment oferta celor de la Sepsi şi a merge la FC Voluntari. Pentru playmaker au contat atât cele 2.000 de euro în plus la salariu, dar şi faptul că în Ilfov e mai aproape de casă şi de familie.
 
Dacă Sepsi îi oferea 10.000 de euro lunar până la finalul anului, echipa finanţată de Florin Pandele a pus pe masă aceeaşi durată contractuală şi un salariu de 12.000 de euro. Ilfovenii au avut ca avantaj poziţionarea geografică, dar şi pe cea din clasament, unde ocupă locul al treilea şi au şanse reale de a merge în play-off:
 
"De ce Voluntari? Este o echipă foarte bună, care se află într-o situaţie foarte bună. Am şi prieteni aici şi mi-a fost mult mai uşor să aleg. Plus că sunt mai aproape de casă şi pot ajunge mai uşor în fiecare zi. Am vorbit şi cu Gabi Tamaş în toată această perioadă şi chiar îmi face plăcere să fim din nou coechipieri.
 
Eu de-asta am venit, vreau să ajut echipa cât pot eu de bine, să practicam un fotbal bun, un fotbal plăcut şi să ne îndeplinim obiectivele. Nu-mi propun obiective personale, de obicei, dar vreau să intrăm în play-off şi să câştigăm Cupa României.
 
O să am nevoie de o perioadă de adaptare, dar nu cred că o să am nevoie de foarte mult timp. Nu s-a terminat de mult campionatul, am făcut antrenamente (n.red - individual). Într-adevăr, nu se compară cu antrenamentele făcute într-o echipă, dar zic eu că nu o am nevoie de foarte mult timp de adaptare.
 
O să fie o relaţie normală (n. red - relaţia cu Liviu Ciobotariu) între antrenor şi jucător, nu cred că vor fi probleme. Am discutat cu dânsul mai devreme un pic, iar de astăzi probabil o să discutăm şi despre fotbal", a declarat Budescu, în cursul zilei de miercuri.
mail-share icon Email
viewscnt

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele