Ultima oră
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”
„Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei „Îi face un mare rău băiatului pentru că îl tot laudă. Exagerează prea mult!” . Gică Hagi, taxat de fostul mare fotbalist al Stelei

WBA, a doua echipă care retrogradează din Premier League

Premier League Publicat pe 10 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20173905/1/wba.jpg

Manchester United a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-1 (0-1), echipa Aston Villa, în etapa a 35-a a campionatului englez Premier League.

Au marcat: Traore '24 / Fernandes '52, Greenwood '56, Cavani '87.

Alte rezultate de duminică:

Woverhampton - Brighton, scor 2-1;

West Ham United - Everton, scor 0-1 (Calvert-Lewin '24);

Aston Villa - West Bromwich Albion, scor 3-1.

Cu trei etape înaintea finalului sezonului, în clasament conduce Manchester City, cu 80 de puncte, urmată de Manchester United, cu 70 de puncte, dar echipa lui Ole Gunnar Solskjaer are un meci mai puţin, astfel că formaţia lui Pep Guardiola (1-2, acasă, cu Chelsea, sâmbătă) nu poate sărbători titlul, deocamdată.

Înfrângerea suferită acasă de West Ham a pus probabil capăt visului "ciocănarilor" de a juca în Liga Campionilor, sezonul viitor.

West Ham United este pe locul 5, cu 58 de puncte, după echipele din Manchester, după Chelsea, 64 de puncte, şi după Leicester, 63 de puncte.

La periferia clasamentului, înfrângerea de la Londra i-a adus echipei West Bromwich Albion retrogradarea în Championship, după dpar un sezon în prima ligă.

Cu 26 de puncte, WBA ocupă locul 19, penultimul, şi nu mai poate recupera diferenţa de zece puncte până la Burnley, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea.

Sheffield United, locul 20, cu 17 puncte, era deja retrogradată, şi, probabil, va merge în liga secundă şi Fulham, locul 18, cu 27 de puncte.

Fulham - Burnley, meci programat luni, în această etapă, reprezintă ultima şansă de a mai păstra speranţe de salvare de către gazde.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele