Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Webo va sta pe banca lui Basaksehir la rejucarea cu PSG. UEFA a anulat decizia arbitrilor români

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 9 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19644831/1/web.jpg

Clubul Istanbul Başakşehir a anunţat, miercuri, că antrenorul secund Pierre Webo se va afla pe bancă în această seară, la reluarea meciului cu Paris Saint-Germain, cartonaşul roşu primit de el de la Ovidiu Haţegan, la indicaţia lui Octavian Colţescu, fiind suspendat.

“Cartonaşul roşu primit de antrenorul nostru secund Pierre Webo a fost suspendat. Webo îşi va lua locul de pe bancă la meciul de azi”, este mesajul de pe Twitter al Istanbul BB.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

mail-share icon Email
viewscnt