Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Xavi i-a transmis un mesaj clar lui Ousmane Dembele: „Semnezi sau pleci!”. Toate detaliile

Barcelona Publicat de Răzvan Cîrceag pe 19 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/20560894/1/twitter-fc-barcelona.png

Ousmane Dembele şi Barcelona se află într-o situaţie complicată în acest moment. Fotbalistul nu vrea momentan să semneze prelungirea contractului şi ar putea să semneze deja cu un alt club, pentru că se află în ultimele 6 luni din actuala înţelegere. 

Clubul catalan nu mai suportă să fie ţinut aşa de Dembele, iar Xavi i-a transmis un mesaj clar: ori semnează acum, ori pleacă! Nu există posibilitatea să mai joace sezonul acesta, dacă nu îşi pune semnătura pe un nou contract. 

„Ori semnează, ori vom găsi o modalitate prin care să îl dăm afară prin forma unui transfer. În final, clubul a decis că dacă nu prelungeşte, găseşte o soluţie pentru el. Trebuie să facem ce e mai bine pentru acest club. Suntem într-o situaţie în care trebuie să fim foarte reci.

Mateu Alemany (n.r. directorul sportiv al Barcelonei) vorbeşte cu el şi cu anturajul lui de cinci luni. Mie îmi spune că vrea să continue, dar asta doar el o ştie. Mi-aş dori să o facă, desigur. Este un caz foarte complex”, a declarat Xavi, antrenorul catalanilor, potrivit sport.es. 

Dembele a fost măcinat de multe accidentări în perioada petrecută pe Camp Nou, din vara anului 2017, şi până acum nu a impresionat. În total a adunat 129 de partide şi a reuşit 31 de goluri şi 23 de pase decisive. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele