Ultima oră
Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya Irina Begu a revenit cu dreptul după accidentare! S-a calificat în semifinale la turneul Megasaray Hotels Open din Antalya
VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Echipele de start
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”

Younes Hamza, cuvinte dure despre Cosmin Contra. ”Nu mi-a oferit deloc explicaţii”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 20 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19367479/1/ham.jpg

Younes Hamza(34 de ani) s-a reîntors de curând la Petrolul Ploieşti şi a explicat în cadrul unui interviu relaţia tensionată cu Cosmin Contra, cel care a antrenat echipa în sezonul 2013-2014.

Atacantul tunisian este dezamăgit de faptul că venirea fostului selecţioner l-a scos din echipă nejustificat, deşi era golgheterul ”găzarilor”.

„Cum a venit Contra nu am mai fost în primul 11. Anul trecut fusesem golgeter şi acum nu mai jucam niciun meci. Nu mi-a oferit deloc explicaţii. Dacă nu-mi oferi nicio explicaţie, pentru mine e ciudat şi nu accept aşa ceva. Am vrut să plec pur şi simplu şi am plecat", a spus tunisianul pentru GSP.ro.

"După ce m-a sunat preşedintele, am vorbit şi am cerut o şedinţă. Pentru că nu mi se părea normal ce se întâmpla. I-am zis că eu vreau să joc trei meciuri, la şedinţă. Dacă nu sunt aşa de bun pentru Petrolul, să plec”, a continuat Hamza.

Fotbalistul s-a întors la formaţia din Liga 2 în toamna anului trecut, fiind transferat din postura de jucător liber de contract de la Aris Salonic. De-a lungul carierei a mai evoluat la: Al-Ahli(Qatar), Erzurumspor(Turcia), Xanthi(Grecia), Tractor(Iran), Ludodgorest(Bulgaria), Batev Plovdiv(Bulgaria), Sfaxien(Tunisia).

De asemenea, în 2016 a avut un scurt periplu şi la Concordia Chiajna.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele