Ultima oră
BREAKING NEWS |  Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA! BREAKING NEWS | Simona Halep se desparte de omul cu care a făcut istorie în circuitul WTA!
Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid Ben Arfa, caz închis. Cu cine semnează starul dorit de Rapid
Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă Bucureştiul a intrat în scenariul roşu. Arena Naţională va primi fani la o capacitate redusă
Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit” Reghecampf nu concepe să piardă de două ori la rând cu CFR. ”Ultima noastră apariţie în campionat nu a fost ceea ce ne-am dorit”
Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale Naţionala de fotbal feminin a obţinut a doua victorie consecutivă, în preliminariile Cupei Mondiale
Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!” Mike Maignan, victimă a insultelor rasiste la meciul cu Juventus. ”Sunt Mike, în picioare şi mândru!”

Zi mare pentru atletismul românesc. Cătălin Tecuceanu, victorie cu record naţional la Zagreb, în circuitul World Athletics Continental

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 14 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20394639/1/tecuceanu.png

Cătălin Tecuceanu a reuşit un rezultat mare pentru atletismul românesc. Sportivul de 22 de ani s-a impus la Zagreb, în cadrul circuitului World Athletics Continental, competiţie care adună la start nume grele din această disciplină, printre care se numără medaliaţi cu aur la Jocurile Olimpice.

Tecuceanu a reuşit să câştige proba de 800 de metri cu un incredibil timp de 1:44.93, ce reprezintă şi un nou record naţional. Precedentul reper data din anul 1985, fiind reuşit de Petre Drăgoesu, la Kobe. Acesta a parcurs cele două ture de stadion în 1:45.41.

Rezultatul este o gură imensă de oxigen pentru atletismul românesc, care trece printr-o criză de rezultate. La Jocurile Olimpice de la Tokyo, cel mai bun rezultat a fost adus de Bianca Ghelber, locul 6 la aruncarea ciocanului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele