Ultima oră
Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos Liga 2, sistem "revoluţionar" în sezonul 2020/2021! Promovatele şi retrogradatele se stabilesc într-un mod inedit şi spectaculos
Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca Simona Halep, "maratonista" de la Praga! O nouă victorie în trei seturi grele şi principala favorită e în sferturi. Cu cine va juca
Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA Fani în tribune la EURO 2020. Anunţul preşedintelui UEFA
Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!" Omul-cheie care a "vegheat" din umbră vânzarea lui Dinamo. Va primi o funcţie de conducere: "Am ofertă de a deveni preşedinte!"
Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club Bayer Leverkusen şi-a "blindat" un jucător important. Omul care prinde 12 ani la club
"Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!" "Negoiţă a plecat, trăiască Dinamo Bucureşti". Reacţia fanilor din Programul DDB şi lucrul la care ţin cel mai mult: "Ar fi îmbucurător!"

Zidane a "alungat" un jucător al Realului. Agentul fotbalistului iese la atac: "El este motivul plecării. Trebuie să explice!"

La Liga Publicat pe 6 iul 2020
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/19412830/1/zinedine-zidane.jpg


Agentul lui Achraf Hakimi (21 de ani) consideră că Zinedine Zidane reprezintă motivul pentru care clientul său a fost vândut de Real Madrid la Internazionale Milano şi dezvăluie că Antonio Conte a avut cel mai important rol în transferul fundaşului dreapta.
 
Cu evoluţii foarte apreciate la Borussia Dortmund, Hakimi era aşteptat să revină la Real Madrid şi să preia de la Dani Carvajal rolul de titular în banda dreaptă a apărării. Nu a fost aşa, marocanul fiind vândut la Internazionale Milano, iar agentul său, Martin Camano, susţine că Zinedine Zidane a fost cel care nu l-a dorit pe Hakimi pe Santiago Bernabeu: "Zidane este motivul plecării lui Hakimi la Inter Milano. El trebuie să explice de ce Hakimi s-a transferat", a declarat reprezentantul lui Hakimi, citat de Goal.com.
 
În timp ce Zidane nu a văzut în Hakimi o soluţie pentru apărarea sa, Conte s-a mişcat repede, a sesizat potenţialul tânărului fundaş şi a insistat pentru transfer: "Antonio Conte a fost mereu în legătură cu Hakimi. I-a vorbit despre proiectul de acolo şi l-a convins să vină la Inter. Când un antrenor de mare valoare precum Conte te contactează şi insistă foarte mult pentru tine, este evident că vei deveni o piesă importantă din proiectul lui", a mai punctat Martin Camano.
mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele