Ultima oră
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul

Zidane a explicat de ce nu l-a convocat pe Bale, pentru returul cu Manchester City

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 6 aug 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19443805/1/bale.jpg

EFE anunşă că Gareth Bale şi James Rodriguez nu sunt în lotul lui Real Madrid, pentru meciul retur, contra lui City.

După o pauză de aproape 5 luni, cea mai importantă competiţie continentală revine pe canalele Look, cu patru partide spectaculoase, care se anunţă pline de goluri şi dramatism.

”Balul” se deschide vineri, de la ora 22:00, cu partida dintre Manchester City şi Real Madrid, în direct pe Look Plus. ”Galacticii” au cedat în tur cu 2-1, pe teren propriu, iar singura opţiune e atacul, avantajul fiind moralul excelent, după titlul din La Liga.

Zidane a explicat de ce nu l-a convocat pe starul galez.

"Există foarte multe zvonuri cu privire la situaţia lui, dar trebuie să ştiţi că între el şi mine există o relaţie de respect.

Am avut o discuţie privată cu el şi vă pot spune doar că el nu şi-a dorit să joace în acest meci, restul rămâne între noi. Nu vă pot spune de ce nu vrea să joace, este ceva privat. Îl respect foarte mult şi tot ce vorbim între noi va rămâne în vestiar.

Nu ştiu ce va urma pentru el, acum este jucătorul lui Real Madrid. A preferat să nu joace în acest meci şi mai mult nu vă pot spune", a declarat Zidane, conform Marca, înainte de meciul cu City.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele