Ultima oră
Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito” Situaţie fără precedent în fotbalul românesc! CSA Steaua trece pe modul „incognito”
Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin Volei Alba Blaj, a treia semifinalistă a Diviziei A la volei feminin
CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu  în etapa a XX-a a Ligii Naţionale CSM Bucureşti, rezultat surprinzător pe teren propriu în etapa a XX-a a Ligii Naţionale
VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida! VIDEO | Corvinul Hunedoara - Gloria Buzău, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. A început partida!
Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat” Edi Iordănescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a dat replica lui Gică Hagi: „Nu sunt deloc interesat”
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist

Zidane a răbufnit, înainte de meciul cu Sociedad. ”Aceeaşi întrebare, sunt impresionat. Ce pot să mai spun?”

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20025851/1/zinedine-zidane.jpg

Real Madrid are un meci extrem de complicat contra celor de la Real Sociedad, luni, de la ora 22:00, în direct pe Look Sport. La conferinţa de presă premergătoare partidei, Zinedine Zidane a avut o ieşire dură.

Motivul a fost legat de întrebarea unui jurnalist, cu privire la plecarea lui Sergio Ramos din vară. Fundaşul nu vrea să îşi prelungească acordul, deşi Florentino Perez a avut mai multe întâlniri cu căpitanul ”galacticilor”.

Aceeaşi întrebare, sunt impresionat. Ce pot să mai spus? Nu ştiu. Ne-am gândit doar la meci. Îmi doresc să-i fie prelungit contractul cât mai repede, dar mâine avem meci”, a răbufnit Zidane.

Nu duce lipsă de oferte

Sergio Ramos este hotărât să o părăsească pe Real Madrid în această vară. Veteranul fundaş nu îşi va prelungi contractul cu echipa pentru care a scris istorie şi este foarte aproape de o mutare în Premier League.

Manchester United este formaţia care îl face pe Ramos să părăsească ”Santiago Bernabeu”, unde a evoluat timp de 16 sezoane, scriu cei de la El Chiringuito. ”Diavolii” îi vor oferi un salariu consistent, de 10 milioane de euro, cele două părţi au discutat deja toate pretenţiile financiare şi s-au pus de acord.

A refuzat mai mulţi bani de la PSG

PSG face eforturi uriaşe pentru a-l transfera pe Sergio Ramos. Campioana din Ligue 1 îi oferă căpitanului celor de la Real Madrid un contract pe trei ani şi un salariu colosal, de 15 milioane de euro pe an.

Conform emisiunii spaniole El Larguero, Sergio Ramos l-a informat pe Florentino Perez că e dorit de campioana Franţei, într-o discuţie purtată înainte de meciul cu Elche, din La Liga 1.

Fundaşul nu pare atât de tentat de oferta parizienilor, deşi este una uriaşă. Cei de la Mirror scriu că Manchster United ar vrea să îl transfere, iar veteranul ar fi atras de o aventură în Premier League.

În vârstă de 34 de ani, Sergio Ramos este căpitanul Realului, club pentru care evoluează din 2005 şi unde a câştigat 22 de trofee, inclusiv 4 Ligi ale Campionilor şi cinci titluri în La Liga.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele