Ultima oră
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia

Zidane, la un pas de a fi demis. Cine este numele surpriză care e favorit să îi ia locul

Real Madrid Publicat de Daian Cutu pe 21 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19921551/1/zizou-fb.jpg

Real Madrid a fost eliminată, miercuri, din 16-imile Cupei Spaniei, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu 2-1 (0-1), după prelungiri, de Alcoyano, din liga a treia.

Rezultatul se pare că îi va fi fatal lui Zinedine Zidane, care ar urma să fie înlăturat de pe banca tehnică. Presa spaniolă scrie că francezul este de ceva timp în conflict cu preşedintele clubului, Florentino Perez, care vrea de ceva timp să scape de el.

Jurnaliştii iberici scriu că favorit pentru a prelua echipa de pe ”Santiago Bernabeu” este Marcelo Gallardo, actualul antrenor al celor de la River Plate.

Nu este afectat de eşecul din Cupă

Antrenorul Ziendine Zidane nu consideră o ruşine eliminarea echipei lui, Real Madrid, din Cupa Spaniei de către o formaţie din liga a treia.

"Eu sunt antrenorul, este vina mea, este responsabilitatea mea. Mi-o voi asuma, ca întotdeauna. Portarul lor a avut două sau trei intervenţii, al doilea gol nu a vrut să intre... Jucătorii au încercat. Împotriva unei echipe din Segunda B trebuie să închizi jocul mai repede, dar nu a fost aşa. Nu este o ruşine, nimic de felul acesta. Vom continua să lucrăm pentru a ieşi din această situaţie, am mai făcut-o şi o vom face din nou. Doare, pentru că nu ne place să pierdem, dar nu vom înnebuni din cauza asta. Acum avem La Liga şi Liga Campionilor. Îmi asum responsabilitatea pentru această înfrângere.", a declarat Zidane, potrivit lesoir.be.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele