Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Zlatan Ibrahimovic a suferit o leziune musculară în meciul cu Napoli

Serie A Publicat pe 23 nov 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/19626572/1/ibrahimovic-1.jpg

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a suferit o leziune musculară la coapsa stângă, în meciul pe care echipa lui, AC Milan, l-a caştigat, duminică, în deplasare, cu 3-1, în faţa formaţiei Napoli, informează presa italiană. Ibrahimovic a fost înlcouit de Colombo în minutul 79 al meciului de la Napoli.

Deocamdată perioada de indisponibilitate a jucătorului nu este cunoscută, dar nu el va evolua în meciul cu Lille, de joi, din Liga Europa, şi nici cu Fiorentina, duminica viitoare, în Serie A. Zlatan Ibrahimovic a marcat, la vârsta de 39 de ani, în toate meciurile în care a jucat în Serie A în acest sezon, şase partide din opt.

Doar alţi trei jucători au mai înscris în primele şase meciuri în care au evoluat într-un sezon, de-a lungul timpului: Gabriel Batistuta (Fiorentina, sezonul 1994/1995), Christian Vieri (Inter, 2002/2003) şi Krzysztof Piatek (Genoa, 2018/2019).

Ibrahimovic are în acest moment zece reuşite şi conduce în clasamentul golgheterilor, în care este urmat de Cristiano Ronaldo (Juventus), cu opt goluri. Atacantul suedez a marcat de două ori, duminică, în meciul Napoli-AC Milan, scor 1-3. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Ibrahimovici ’20, ’54 şi Hauge ‘90+5.

Pentru Napoli a marcat Mertens, în minutul 63.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele