Ultima oră
VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, LIVE pe Look Sport. Echipele de start VIDEO | Duelul suferinţei. Ultimele două clasate, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt, LIVE pe Look Sport. Echipele de start
Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat" Continuă scandalul după transferul lui Man la Parma. Fotbalistul nu are contract cu firma lui Giovanni Becali. "I-am pus la dispoziţie un avocat"
EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!" EXCLUSIV | FCSB l-a ofertat pe Ilie Poenaru. Dezvăluire în direct: "Becali mi-a spus asta!". UPDATE | Reacţia lui Gigi Becali: "Şi-a câştigat un loc pe lista mea!"
Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!" Pleacă Man şi Mihăilă de la Parma, dacă echipa retrogradează? Victor Becali: "Au început tatonările!"
FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei" FOTO | Simona Halep se pregăteşte pentru sezonul de zgură. Darren Cahill a venit în România! "Tatăl tău mi-a dat un coniac în miezul zilei"
Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios" Victor Piţurcă îi trasează direcţia lui Mirel Rădoi: "Să vă spun un secret. Mai bine aşa, decât cu un jucător valoros, dar capricios"

"Zlatan, un arogant sublim!" VIDEO | Cum îl caracterizează Radu Banciu pe Ibrahimovic

Emisiuni Publicat pe 23 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/20076158/1/banciu12.jpg

Radu Banciu a scos din nou catalogul în cadrul emisiunii "Notele lui Banciu", iar în ultima ediţie printre cei "evaluaţi" s-a numărat şi Zlatan Ibrahimovic, proaspăt revenit la naţionala Suediei.

"Dincolo de ironii, este un arogant sublim, în sensul în care trebuie să avem parte şi de astfel de specimene, nu doar de ăia pe care-i dă modestia afară din casă la fiecare meci. Planeta avea nevoie de Zlatan până la urmă, e un personaj aparte, un bosniaco-croat...El este, dacă păstrăm proporţiile geografice, un fel de George Weah. Liberia nu a dat niciodată un asemenea specimen, a fost Balon de Aur şi a ajuns preşedintele ţării. Zlatan, dacă ar candida în Bosnia, ar putea să-i dezgroape pe ăia din războiul croato-bosniac şi să-i mai îngroape o dată", a spus Banciu.

  • Vezi mai jos integral emisiunea Notele lui Banciu

mail-share icon Email
viewscnt

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele