Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Zoltan Kadar, numit antrenor la Grasshopper Zurich

Stranieri Publicat pe 11 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20178751/1/zoltan-kadar.jpg

Grasshopper Zurich a anunţat, marţi, demiterea antrenorului Joao Carlos Pereira şi a staff-ului său, după trei înfrângeri consecutive suferite în liga a doua elveţiană.

Locul tehnicianlui portughez a fost luat de fostul jucător dinamovist Zoltan Kadar, care are la dispoziţie doar două meciuri pentru a promova echipa în elita fotbalului elveţian.

"Lăcustele" au condus în clasament mare parte din sezon, dar trei infrângeri la rând, ultima suferită, luni, în deplasare, cu Winterthur (locul 6), scor 1-2, le-au adus în situaţia de a putea pierde şi barajul de promovare.

Gasshopper este primul loc, cu 61 de puncte, după 34 de jocuri, fiind urmată de FC Thun, cu 58 de puncte, şi Schaffhausen, cu 54 de puncte, ultima formaţie fiind în mare formă, cu trei succese consecutive. Ingrijorarea liderului vine de la faptul că are un meci în plus faţă de urmăritoarele sale, care, din fericire pentru echipa de pe locul I, se vor întâlni între ele, marţi, la Thun. În Elveţia, promovează direct prima clasată, iar a doua joacă un baraj cu ocupanta locului 9 în Super League.

"Grasshopper Club Zurich reacţionează la tendinţa descendentă din ultimele meciuri şi se desparte cu efect imediat de antrenorul Joao Carlos Pereira şi staff-ul său. Ca interimar, Zoltan Kadar va prelua responsabilitatea primei echipe pentru meciurile rămase din acest sezon. El va fi asistat de Marc Hodel, Ricardo Cabanas şi Walter Grüter, ultimul în calitate de preparator fizic. Conducerea Grasshopper Club Zurich este convinsă că această soluţie internă va oferi impulsul necesar pentru a ne atinge cu succes obiectivul sezonului, de a promova în Super League", a precizat gruparea, pe site-ul oficial.

Kadar, 54 de ani, trebuie să îndeplinească obiectivul în zece zile, după meciul de vineri, de la Neuchâtel, cu Xamax (locul 9 din 10), şi după cel de joi, 20 mai, de acasă, împotriva celor de la Kriens (locul 8).

Zoltan Kadar a mai antrenat-o pe Grasshopper Zurich şi în finalul sezonului trecut, când a ratat barajul de promovare/menţinere după un egal, scor 2-2, la FC Aarau, şi o înfrângere, scor 0-6, pe teren propriu, cu Winterthur, în ultimele două etape. Echipa din Zurich, deţinătoarea recordurilor de titluri şi cupe ale Elveţiei (27, respectiv 19) a retrogradat la finalul campionatului 2018/2019.

Kadar, fost jucător şi la U Cluj, Schaffhausen şi Frauenfeld şi cu şapte selecţii în echipa naţională, s-a înscris, în iunie 2020, în Programul Doar Dinamo Bucureşti al Peluzei Cătălin Hîldan, de susţinere a grupării "alb-roşii".

"De o săptămână sunt membru DDB. Până acum nu am ştiut că există aşa ceva. Dar cum am aflat, m-am şi înscris cu mare plăcere. Am plătit pe un an, dar o să plătesc până ies la pensie şi după aceea. Cotizaţia reprezintă o sumă foarte mică, faţă de cât a făcut Dinamo pentru mine", spunea, atunci, Kadar.

Fost mare jucător al lui Dinamo din perioada 1991-1996, Zoltan Kadar a fost campion cu echipa bucureşteană în 1992.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele