Ultima oră
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren

Zvonurile încep să prindă contur! Jorge Sampaoli, din ce în ce mai aproape de Marseille

Olympique Marseille Publicat pe 22 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/19999791/1/sampaoli.jpg

Antrenorul argentinian Jorge Sampaoli a făcut o criză de nervi la meciul pe care echipa lui, Atletico Mineiro, l-a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2, în faţa formaţiei Sport Recife, în etapa a XXXVII-a a Serie A braziliană.

Sampaoli a luat foc pe bancă după ce gazdele au primit un penalti, în minutul 85 al meciului, la scorul de 2-1 pentru Atletico Mineiro. Colericul antrenor a făcut scandal pe margine, a intrat pe teren şi a fost eliminat de arbitru.

Penaltiul a fost transformat, dar oaspeţii au câştigat până la urmă, printr-un gol marcat în minutul 90+8. După partidă, s-a produs o altercaţie între staff-urile celor două echipe pe tunelul ce duce la vestiare.

Presa franceză scrie că acesta a fost penultimul meci al lui Sampaoli ca antrenor al echipei braziliene (locul 3 în clasament, după Flamengo şi Internacional Porto Alegre, dar fără şanse la titlu).

Tehnicianul de 60 de ani va mai antrena Atletico Mineiro la meciul cu Palmeiras din ultima etapă, apoi va sosi în Europa pentru a prelua conducerea tehnică a echipei Olympique Marseille.

Marseille a rămas fără antrenor după ce Andre Villas-Boas a demisionat la 2 februarie. Locul său a fost luat de marocanul Nasser Larguet, şeful academiei clubului, ca interimar.

Potrivit La Provence, Sampaoli va semna un contract valabil până în vara anului 2023 şi va ajunge la Marsilia la finalul săptămânii.

Jorge Sampaoli a mai antrenat, printre altele, echipele FC Sevilla şi Santos şi a fost selecţionerul reprezentativelor din Chile şi Argentina.

mail-share icon Email
viewscnt