Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025

Formula 1 Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21579501/1/tw-red-bull-newey.jpg

Adrian Newey, inginerul care a ajutat Red Bull să câştige mai multe titluri la piloţi şi constructori în Formula 1, ar urma să ajungă la Ferrari, informează Sky Italia.

După ce l-a recrutat pe Lewis Hamilton pentru sezonul viitor, Ferrari ar fi pe punctul de a-l angaja pe inginerul care a ajutat Red Bull să facă performanţă proiectând monoposturi revoluţionare.

Potrivit Sky Sport Italia, Newey, care a decis să îşi facă bagajele din cauza luptelor de putere de la Red Bull, ar putea îngroşa rândurile echipei transalpine încă din primăvara anului 2025, cu posibilitatea de a lucra la proiectul 2026 şi la noua maşină.

Gazzetta dello Sport a relatat că în ultimele zile a avut loc la Londra o întâlnire între Newey şi Frédéric Vasseur pentru a discuta despre posibilitatea ca britanicul să ajungă la Maranello în viitorul apropiat.

Hamilton şi Leclerc, încântaţi de perspectiva de a lucra cu Newey

La Miami, unde va avea loc în acest weekend Marele Premiu cu acelaşi nume, Lewis Hamilton şi Charles Leclerc nu s-au sfiit să discute despre subiectul care face atâta vâlvă în paddock. "Mi-ar plăcea mult... Adrian are un asemenea palmares şi o asemenea expertiză... A făcut o treabă remarcabilă de-a lungul carierei sale. Cred că ar fi un atu incredibil pentru echipă. Dacă ar trebui să fac o listă cu oamenii cu care mi-ar plăcea să lucrez, el ar fi chiar în fruntea listei. Ar fi un privilegiu să lucrez cu el", a declarat Hamilton.

Deloc surprinzător, Charles Leclerc, viitorul său coechipier la echipa italiană, îi împărtăşeşte opinia. "Evident că aş fi foarte fericit să lucrez cu Adrian. Este unul dintre oamenii din paddock cu care speri să lucrezi într-o zi în timpul carierei tale. Avem o echipă incredibilă la Ferrari în acest moment, dar să-l adăugăm pe Adrian la o astfel de echipă ar fi incredibil", a afirmat monegascul. "Chiar dacă echipa este foarte puternică în acest moment, oricine care o poate face şi mai puternică este binevenit, iar Adrian este unul dintre acei oameni care pot face diferenţa", a adăugat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele