Ultima oră
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!
FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot FCSB se desparte la vară de unul din cei mai vechi jucători din lot
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo

Carlos Tevez a fost internat

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21569379/1/tevez-foto-tw-independiente.jpg

Fostul fotbalist argentinian Carlos Tevez, în prezent antrenor al echipei Independiente, a fost internat după ce a acuzat dureri în piept. Primele controale sunt liniştitoare.

”Antrenorul nostru, Carlos Tevez, a ajuns la Spitalul La Trinidad San Isidro cu o durere în piept. Au fost efectuate testele corespunzătoare şi s-a constatat că acestea sunt satisfăcătoare”, a notat clubul argentinian pe X. ”Carlos Tevez va rămâne internat din precauţie până când se vor finaliza investigaţiile corespunzătoare”, a adăugat Independiente.

Carlos Tevez, în vârstă de 40 de ani, şi-a încheiat cariera de fotbalist în 2021. De atunci, el a antrenat Rosario Central în 2022 şi pregăteşte Independiente din 2023.

Ca jucător, argentinianul a evoluat la Boca Juniors, Corinthians, West Ham, Manchester United, Manchester City, Juventus şi Shanghai Shenhua.

De asemenea, Tevez a strâns 76 de selecţii pentru naţionala ţării sale, marcând 13 goluri şi participând la două Campionate Mondiale.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri