Ultima oră
Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui” Gigi Becali trebuie să aibă grijă! Singura echipa pentru care Elias Charalambous ar părăsi-o pe FCSB: „E visul lui”
Iga Swiatek este prima finalistă la Roma Iga Swiatek este prima finalistă la Roma
Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris Kylian Mbappe va avea statuie de ceară la muzeul Madame Tussauds Berlin. Fotbalistul a dezvelit statuia la Paris
”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga ”Eu zic că poate fi o opţiune foarte bună”. Alexandru Musi pleacă de la Petrolul la altă formaţie din Superliga
Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României Doar două cluburi din Superliga au felicitat-o pe Corvinul pentru câştigarea Cupei României
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”

Inter l-a adus direct de la rivala Napoli! Jucătorul cu 8 sezoane pentru napoletani a semnat cu ”nerazzurri”

Inter Publicat pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21491303/1/profimedia-0841562485.jpg

âMijlocaşul polonez Piotr Zielinski va fi transferat la Inter Milano din vara anului viitor, atunci când îi expiră contractul cu Napoli.

Potrivit Gazzetta dello Sport, mijlocaşul polonez a trecut luni vizita medicală şi a ajuns la un acord cu oficialii milanezi.

Polonezul în vârstă de 29 de ani va semna un contract pe trei sezoane, plus o opţiune pentru încă un sezon. Zielinski se află la Napoli din vara anului 2016.

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele