Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

Jucătorul va fi indisponibil pentru meciul PSG - Dortmund şi ar putea rata EURO

PSG Publicat pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21578367/1/profimedia-0869452554.jpg

Accidentat la genunchiul stâng la meciul de miercuri cu Borussia Dortmund, jucătorul echipei PSG, Lucas Hernandez, urmează să fie supus unui RMN pentru a se stabili gravitatea accidentării sale, relatează L'Equipe.

Această accidentare l-ar putea forţa pe fotbalist să nu participe la Euro cu echipa Franţei.

Hernandez nu va putea face parte din lotul echipei Paris Saint-Germain pentru meciul retur de marţi, cu Borussia Dortmund.

Genunchiul stâng al fundaşului, afectat atunci când a încercat să intervină la golul lui Niclas Füllkrug, era încă prea inflamat în ultimele ore pentru a se putea stabili natura exactă a accidentării sale. El va fi supus unui RMN.

În cazul campionului mondial din 2018, există suspiciunea că ligamentele încrucişate au fost afectate. În orice caz, Lucas Hernandez va avea nevoie de repaus timp de câteva săptămâni.

Selecţionerul Didier Deschamps urmează să anunţe lista pentru Euro la 16 mai. Jucătorii disponibili se vor reuni la Clairefontaine, în data de 29 mai.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele