Ultima oră
Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea” Simona Halep nu se dă bătută după retragerea de la Trophee Clarins: ”Cred în continuare în călătoria mea”
Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună” Golgheterul Corvinului a semnat în Superliga! ”Cu condiţia să poată pleca dacă primeşte o ofertă mai bună”
Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească” Sezon peste aşteptări la Mioveni. Constantin Schumacher speră să dea lovitura. ”Jucătorii mei trebuie să se autodepăşească”
FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului FIFA va propune instituirea de sancţiuni obligatorii pentru combaterea rasismului
Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul" Cristi Balaj, propus la o rivală a CFR-ului: "Este compatibil cu patronul"
”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan ”Mereu mă voi duce îmbrăcat militar când va câştiga Steaua campionatul”. Ilie Năstase a venit cu replica pentru Florin Talpan

Luis "Matador" Tejada, cel mai bun marcator din istoria echipei Panama, a murit la doar 41 de ani

Legendele sportului Publicat de Vlad Militaru pe 29 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38223/21475397/2/tejada.jpg

Luis "Matador" Tejada a murit, duminică, la vârsta de 41 de ani. Fostul atacant a fost cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei statului Panama (43 de goluri în 108 meciuri).

Retras din activitate de doar doi ani, cel poreclit "Matador" în ţara sa natală a murit duminică, la vârsta de 41 de ani, din cauza unui stop cardiac, în timp ce juca într-un meci de veterani la periferia oraşului Panama.

Federaţia panameză de fotbal (FEPAFUT) a anunţat decesul său în cursul serii de duminică.

Convocat de 108 ori pentru ţara sa, Tejada a fost cel mai bun marcator (43 de goluri) din istoria echipei, care s-a calificat în 2018 la prima sa Cupă Mondială.

"A fost un simbol al dezvoltării fotbalului în ţara noastră. Nu te vom uita niciodată Matador", a notat FEPAFUT într-un comunicat.

 

mail-share icon Email
viewscnt