Ultima oră
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei

Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/21578851/1/profimedia-0833310260.jpg

Selecţionerul Austriei, Ralf Rangnick a refuzat postul de tehnician al echipei Bayern Munchen, relatează AP.

Rangnick a decis să rămână la conducerea naţionalei Austriei şi după Campionatul European din această vară.

"Sunt antrenorul echipei Austriei din toată inima. Acest job îmi oferă o bucurie incredibilă şi sunt hotărât să continui cu succes pe calea pe care am ales-o", a precizat Rangnick într-un comunicat publicat pe site-ul Federaţiei Austriece de Fotbal. "Aş dori să subliniez în mod expres că aceasta nu este o respingere a FC Bayern, ci o decizie în favoarea echipei mele şi a obiectivelor noastre comune".

Decizia lui Rangnick este o lovitură pentru Bayern, club ai cărui oficiali îl lăudaseră în ultimele zile pe tehnicianul în vârstă de 65 de ani.

"El are abilităţi imense în dezvoltarea jucătorilor şi a echipelor. Tot ceea ce aud de la oamenii din jurul echipei naţionale austriece este foarte, foarte pozitiv. Şi noi înşine avem jucători care lucrează sub comanda lui", a declarat în această săptămână preşedintele clubului Bayern, Herbert Hainer. "Dacă ar veni, ar fi o alegere foarte bună pentru noi".

Rangnick devenise favorit pentru a prelua locul lui Thomas Tuchel, care pleacă, în timp ce alţi candidaţi s-au autoexclus. Xabi Alonso a rămas la Bayer Leverkusen, fostul antrenor al lui Bayern, Julian Nagelsmann, şi-a prelungit contractul cu Germania, iar Unai Emery a ales să rămână la Aston Villa.

Tuchel pleacă de la Bayern la finalul sezonului, în urma unui acord reciproc în februarie pentru a pune capăt colaborării lor, după o serie de meciuri fără victorie. Leverkusen a câştigat Bundesliga, punând capăt celor 11 ani de dominaţie a lui Bayern.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele