Ultima oră
VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia VIDEO | Atalanta - Juventus 0-1. Torinezii cuceresc pentru a 15-a oară Coppa Italia
VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva” VIDEO | MAXIM de Hunedoara pune Corvinul pe harta fotbalului european. ”Trebuie să crezi în acel ceva”
VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd” VIDEO | Dorinel Munteanu a explicat gestul din finala Cupei. ”Nu am nervi aşa puternici să văd cum pierd”
Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa Pe cine ar putea întâlni Corvinul Hunedoara în preliminariile Europa League. Divizionara secundă aşteaptă licenţa
VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League VIDEO | Corvinul Hunedoara scrie istorie! Divizionara secundă câştigă Cupa şi va juca în Europa League
Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească" Activitatea impresionantă pe care o desfăşoară Vali Badea. "E o satisfacţie sufletească"

VIDEO ǀ Inter a călcat-o în picioare pe AC Milan în ”Derby della Madonnina”!

Inter Publicat pe 16 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21317457/1/profimedia-0805789179.jpg

Echipa italiană Inter Milano a învins, sâmbătă, pe teren propriu, scor 5-1, formaţia AC Milan, în etapa a patra din Serie A, şi este pe primul loc în clasament cu număr maxim de puncte.

Inter Milano a controlat în întregime partida de pe stadionul Giuseppe Meazza şi a învins pe AC Milan în ”Derby della Madonnina”, după o întâlnire din care mai mult de jumătate s-a disputat pe o ploaie torenţială.

Mkhitaryan a deschis scorul în minutul 5, apoi Marcus Thuram a majorat scorul la 2-0 în minutul 38. Milanul a părut că poate reintra în meci după golul marcat de Rafael Leao în minutul 57, însă Mkhitaryan a reuşit „dubla” în minutul 69 şi a readus Interul la un avantaj de două goluri. Hakan Calhanoglu a transformat un penalty în minutul 79, iar Frattesi a definitivat dezastrul milanez stabilind un scor final de 5-1 în favoarea lui Inter.

Este a cincea victorie consecutivă a interiştilor în ”Derby della Madonnina” şi pentru prima oară din 2010 când Inter câştigă la o diferenţă de patru goluri.

În clasament, Inter conduce cu 12 puncte, iar AC Milan are 9 puncte şi este pe locul 3.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele