Ultima oră
Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate” Lovitură în Superliga! Gicu Grozav semnează: „Lucrurile sunt rezolvate”
Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova Adrian Mititelu nu renunţă! Mai mulţi jucători semnează cu FCU Craiova
Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda Fanii lui Dinamo iau cu asalt Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut pentru partida cu Csikszereda
”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători ”Au fost foarte importanţi în acest sezon”. Petrolul s-a despărţit de 4 jucători
Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins
Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu” Gig Becali, săgeţi la adresa lui Mihai Rotaru: „El nu a gustat niciodată dintr-un trofeu”

VIDEO ǀ Max Verstappen, imbatabil şi în ultima cursă de sprint a sezonului

Formula 1 Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38121/21371993/1/f1.jpg

Max Verstappen a câştigat ultima cursă de sprint a sezonului în Formula 1, fiind cel mai rapid în Brazilia, la Sao Paulo.

Este cel de-al patrulea succes al pilotului de la Red Bull în cursele sprint din acest sezon, după victoriile repurtate în Austria, Belgia şi Statele Unite. Verstappen s-a impus în faţa lui Lando Norris, care a plecat din pole-position.

Olandezul s-a luptat pentru puţin timp şi cu George Russell, dar nu a avut probleme cu britanicul de la Mercedes.

Acesta a fost depăşit în clasamentul final de Lando Norris (McLaren) şi Sergio Perez (Red Bull). Charles Leclerc (Ferrari) a încheiat pe 5, iar Lewis Hamilton (Mercedes) a fost al 7-lea.


 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Formula 1

Ultimele articole Toate articolele