Ultima oră
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară
Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri Atletico a învins Getafe, scor 3-0. Griezmann a marcat toate cele trei goluri
Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj Când va avea loc meciul de baraj, dintre Oţelul şi Universitatea Cluj

VIDEO ǀ Olympique Marseille pierde locul 2 în Ligue 1 după eşecul cu Lens. Presiune pentru PSG

Olympique Marseille Publicat pe 7 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38301/21117164/1/profimedia-0774376354.jpg

Echipa Lens a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Olympique Marseille, în etapa a 34-a a campionatului Franţei.

Pentru Lens au marcat Fofana, în minutul 42, şi Openda, în minutul 60. Golul echipei din Marsilia a fost înscris de Payet (88’).

În clasament, Lens a urcat pe locul 2, cu 72 de puncte, cu două mai multe decât Olympique Marseille. Lideră este PSG, cu 75 de puncte.

Meciul a fost transmis în direct de către Prima Sport 4 şi online de către platforma www.primaplay.ro, unde va fi redată şi confruntarea Troyes – PSG, duminică, de la 21:45.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt