Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

A fost anticipată surpriza din actuala ediţie de Champions League. Echipa care va produce rezultate neaşteptate: ”Hai să îţi spun ceva. Ei pot!” | VIDEO EXCLUSIV

Champions League Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21493119/2/profimedia-0782257521.jpg

Partidele din optimile Ligii Campionilor s-au disputat începând de marţi, deţinătoarea trofeului, Manchester City, a jucat în deplasare cu FC Copenhaga.

În competiţie s-au calificat superputeri cum ar fi City, Real Madrid sau Bayern, dar în competiţia unde se poate vedea cel mai frumoas fotbal din lume, nimic nu este sigur, iar în fiecare an apar surprize. 

În trecut au fost echipe precum Monaco, Ajax sau Napoli care au produs suprize în sezoanele precedente din Champions League. Echipele respective au fost numite surprize, deoarece nu se aveau în lot supervedete, sau dacă aveau, jucătorii respectivi erau tineri şi neconsacraţi. 

În direct la Prima Sport, Vasile Miruţă a analizat duelurile din optimi. Analistul TV susţine că Porto ar putea să producă o srpriză în actualul sezon. Portughezii vor juca contra britanicilor de la Arsenal. 

”Hai să îţi spun ceva. Ei pot!”

 

”Real Sociedad poate să fie o surpriză. Hai să îţi spun ceva. Şi Porto poate să producă o surpriză. Ştii că am discutat şi aseară. Arsenal e obişnuită cu Premier League”, a spus Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

 

Cum arată duelurile din sferturi care urmează să se joace:

Marţi, 20 februarie

Inter Milano - Atletico Madrid

PSV Eindhoven - Borussia Dortmund

Miercuri, 21 februarie

FC Porto - Arsenal

Napoli - FC Barcelona.

Partidele retur sunt programate la 5/6/12 şi 13 martie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri