Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Aş merge pe o victorie chinuită”. Claudiu Keşeru, pronostic interesant la Real Madrid - Bayern Munchen | VIDEO EXCLUSIV

Emisiuni Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38225/21584811/1/keseru.png

Partida Real Madrid - Bayern Munchen, din returul semifinalelor UEFA Champions League, va avea loc miercuri, de la ora 22:00 şi va putea fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Înfruntarea celor doi titani din acestă seară va putea fi urmărită şi în format LIVE VIDEO pe site-ul PrimaSport.ro

După meciul tur încheiat cu scorul 2-2, orice se poate întâmpla pe „Santiago Bernabeu”, dar cu toate acestea pare că Real Madrid pleacă cu prima şansă, având publicul de partea lor.

La Studio UEFA, Claudiu Keşeru a dat pronosticul partidei. Acesta e de părere că formaţia din capitala Spaniei va merge în finala de pe Wembley, însă Bayern va fi cea care va avea mai multe ocazii.

 

”Mi se pare un duel între încrederea Realului şi orgoliul lui Bayern. Totuşi, eu aş merge pe o victorie chinuită a celor de la Real şi un meci dominat de Bayern.

Caută adâncimea în spatele apărării adverse, pentru a fi optimizată de jucătorii de viteză. Dar miza pe o finală Real - Dortmund, care să fie câştigată de Real”
, a spus fostul atacant, pentru Prima Sport.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Emisiuni

Ultimele articole Toate articolele