Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

”A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg”. Golgheterul unei formaţii din Superliga, exclus din lot!

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/21095218/1/superliga-3.jpg

Pe lângă situaţia extrem de complicată din clasament, cei de la FC Argeş au avut de gestionat o situaţie delicată. Golgheterul echipei, Arnold Garita a fost exclus din lot pe termen nelimitat, după ce la antrenamentul de miercuri a sărit lă bătaie cu un coleg, conform celor de la ziartopdearges.com.

Managerul sportiv al formaţiei din Trivale, Răzvan Tunaru a dezvăluit cum s-a petrecut episodul incredibil, care acutizează şi mai tare tensiunile interne ale penultimei clasate.

„Da, aşa este. A fost exclus din lot. A fost un incident ieri la antrenament. A sărit la bătaie cu un coleg, cu Boubacar, a continuat şi spre vestiare cu aceleaşi chestiuni, iar decizia a fost luată pe moment, şi anume excluderea lui din lot pe termen nelimitat! Nu-l veţi mai vedea pe Garita în acest sezon!

Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, eu sunt venit de o lună de zile. L-am găsit căzut de tot! Praf! Nepregătit, cred că aţi văzut că nu poate să alerge, nu mai e cel care a fost. Are probleme, şi nu doar cu greutatea. Nu-mi plac caracterele astea”
, a declarat Tunaru, pentru GSP.ro

  • 31 de partide şi 9 goluri a bifat Garita în stagiunea trecută, fiind unul din cei mai buni atacanţi ai primei părţi de sezon.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele