Ultima oră
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă
Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul Succesul din Cupă vine la pachet cu o primă considerabilă pentru cei de la Corvinul
VIDEO |  Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG? VIDEO | Dramaticul game final în care Hurkacz a capotat. Tommy Paul, pericol la RG?
Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului Mircea Cristescu şi-a anunţat retragerea din structura de conducere a campioanei UBT Cluj la finalul sezonului
VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii VIDEO | Las Palmas - Betis 2-2. Final liniştit de sezon pentru ambele formaţii
Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă” Dorin Rotariu a ales unde vrea să joace. ”Eu cred că sunt mai mari şanse să meargă”

A treia entitate va intra în negocieri pentru preluarea clubului Dinamo. ADPD şi fondul de investiţii din Spania nu sunt singurele interesate

Superliga Publicat de Răzvan Stîngă pe 1 mai 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19349491/1/dinamo-4.jpg

Suporterii lui Dinamo sunt scindaţi după anumite voci din galerie, care par, la prima vedere, că îşi urmăresc propriul interes. Spun că vor să salveze clubul, dar în special Peluza Cătălin Hîldan dă impresia că nu vrea să audă de entitatea Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo. Dacă aceasta din urmă anunţă că aşteaptă PCH-ul alături de ea, vorbele nu sunt auzite de câţiva oameni din peluză.

”Salvăm Dinamo” este sloganul după care funţionează ambele, dar, practic, nici măcar cei care spun că ”noi suntem Dinamo” nu vor asta cu adevărat. Vor doar să îşi arate supremaţia din peluze. PCH a anunţat că 10.000 de oameni s-au alăturat proiectului lor şi va intra în negocieri cu Ionuţ Negoiţă, aşa cum a făcut şi ADPD.

10.000 DE CÂINI CARE VOR SALVA DINAMO!

Eşti şi tu printre ei?

DISTRIBUIŢI ÎN CELE 4 ZĂRI

Imaginaţi-vă că între Şos. Ştefan Cel Mare şi Dinamo sunt 10.000 de paşi. Am parcurs deja 5.300 de paşi. Am trecut de jumătatea drumului.

SUNTEŢI HOTĂRÂŢI SĂ MERGEM MAI DEPARTE?

Vom mai permite mult altora să spună că ”nimeni nu e interesat să preia Dinamo”?

AVEM NEVOIE DE RĂSPUNSUL VOSTRU!

10.000 de membri nu înseamnă doar 10.000 de cotizaţii. Înseamnă sponsori, înseamnă între 100 şi 200 de firme care vor veni alături de noi.

Pe un tricou care se vinde în 10.000 de exemplare va fi bătaie mare pentru fiecare centimetru pătrat ocupat de sponsori.

Un marketing sănătos va aduce bani mulţi pentru club.

Dacă actualul acţionar majoritar a ţinut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ţinem echipa în viaţă de jumătate de an din banii noştri, cu siguranţă PUTEM FACE MAI MULT.

Încă 4700 de paşi şi suntem la uşa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul şi VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ŞI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST.

CÂINILOR, SUNTEŢI GATA SĂ VENIŢI CU NOI?

Dacă asta vă doriţi, ştiţi bine ce aveţi de făcut: Pe mulţi dintre voi vă despart doar două minute de împlinirea acestui vis: www.programddb.ro

Cu fiecare dinamovist care ni se va alătura vom fi mai aproape de ELIBERAREA ŞI SALVAREA CLUBULUI!

Dacă între timp un investitor puternic are inteligenţa de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ!

Dinamo nu înseamnă Negoiţă!

Dinamo nu e fără valoare!

PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU!

DINAMO SUNTEM NOI! Şi pentru noi DINAMO ESTE VIAŢA!”, se arată în comunicatul emis de PCH.

Gigi Becali îi ia apărarea, însă, lui Ionuţ Negoiţă când vine vorba de banii investiţi în fotbal. Patronul FCSB-ului îi ţine partea omologului său, spunând că a făcut tot ce ţine de el să o salveze pe Dinamo, dar acum a ajuns la fundul sacului. Dar lucrurile sunt destul de dificile din punct de vedere financiar.

După ce PCH a anunţat că a adunat 160.000 de euro pentru obţinerea licenţei, Cristi Borcea, fost finanţator la Dinamo, a decis să ajute clubul cu un milion de euro. Omul de afaceri a oferit suma pentru ca echipa să treacă peste acest moment foarte greu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele