Ultima oră
VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 2-3. Succes colosal obţinut de ”câini”, care urcă pe loc de baraj VIDEO | ”U” Cluj - Dinamo 2-3. Succes colosal obţinut de ”câini”, care urcă pe loc de baraj
VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană VIDEO | Girona - Barcelona 4-2. Revelaţia din La Liga urcă pe 2 şi o face pe Real Madrid campioană
Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2 Monza – Lazio 2-2. Gazdele au egalat în minutul 90+2
Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV
A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol! A doua medalie pentru Sabrina Maneca Voinea la europenele de gimnastică: argint în proba de sol!
Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV Unii jucători de la Dinamo nu mai vor să joace? "Vorbeam cu cineva din staff" | VIDEO EXCLUSIV

Adi Popa a semnat şi a făcut dezvăluirea surprinzătoare: ”M-am întors acasă. La meciul cu Rapid am stat în peluză!”

Fotbal Romania Publicat pe 16 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21526252/1/popa.jpg

CSA Steaua – CS Tunari s-a terminat 2-1 pentru echipa din Ghencea, care nu va reuşi să promoveze nici în acest sezon. 

Recent, Adi Popa s-a întors la CSA Steaua. Jucătorul a oferit mai multe declaraţii după meci şi a explicat de ce nu a semnat mai devreme cu echipa militarilor. 

La finalul partidei, jucătorul a avut o reacţie emoţionantă şi a declarat că se simte ca acasă la echipa din Ghencea. 

”M-am întors. Când am plecat am plecat absolut bine, nu m-am certat cu nimeni. Vreau să mă bucur de fiecare antrenament, de fiecare minut de pe terenul de joc. Să ajut juniorii, să îi îndrum, având în vedere experienţa mea.

Dacă va fi nevoie să îmi pun toate cunoştinţele în slujba clubului, pentru promovare, atunci o voi face. Eu am preferat să nu am echipă după plecare, m-am dedicat familiei, o să am o fetiţă. Am aranjat cununia, botezul, naşterea. Am stat acasă să mă dedic 100%.

Sunt copleşit de emoţii, mi se pare normal, e ceva uimitor! Am mai avut şi alte discuţii, nu s-a concretizat nimic. Nu am vrut să plec în orice condiţii afară.

M-am întors acasă, pentru mine Steaua e acasă! La meciul cu Rapid am stat în peluză, suporterii mă apreciază, le mulţumesc! O să le ascultăm cerinţele şi încercăm să aducem cât mai mulţi suporteri la stadion”, a declarat Adi Popa, după meciul cu Tunarii.

Adi Popa a semnat!

CSA Steaua a anunţat, vineri, revenirea lui Adrian Popa la echipa bucureşteană.

“Veste bună pentru suporterii noştri. Adi Popa a revenit în Ghencea şi va juca din nou pentru cea mai galonată echipă de fotbal din România”, se arată pe pagina de Facebook a echipei.

Popa a semnat un contract cu Steaua Bucureşti valabil până în vară, cu posibilitate de prelungire.

“Aş vrea să spun că m-am întors, dar sufletul meu nu a plecat niciodată de lângă Steaua Bucureşti. Voi purta din nou tricoul roş-albastru. Abia aştept să ne vedem pe stadion! Forţa Steaua!”, a spus Adi Popa, care va purta la CSA Steaua tricoul cu numărul 77.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele