Ultima oră
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”
Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot Arsenal se desparte de unul dintre cei mai vechi jucători din lot
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”

Claudiu Keşeru ştie ce îi lipseşte lui Dinamo: „E uşor atipic” | VIDEO EXCLUSIV

Dinamo Publicat pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21580833/1/fc-botosani-dinamo-biucuresti-superliga-superbet-play-out-23-04-2024-1.jpg

„U” Cluj primeşte vizita lui Dinamo, astăzi, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte parte din cadrul etapei cu numărul 8 din play-out. Partida este transmisă în direct la Prima Sport 1 şi pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO pe PrimaSport.ro

Aflat în studio-ul Fotbal Show, înainte de confruntarea de pe „Cluj Arena” , Claudiu Keşeru a vorbit despre situaţia clubului din „Ştefan cel Mare” şi a spus ceea ce lipseşte la Dinamo.

„Lipsa unei persoane competente, vorbind strict de partea sportivă. E clar că pe partea administrativă au persoane competente. Se înţelege de ce au ajuns în situaţia asta. Pentru că ei în iarnă au schimbat foarte multe. A plecat un antrenor, au plecat alţi jucători.

S-au dublat cheltuielile între primele 6 luni şi ultimele 6 luni care puteau fi investite în jucători de calitate. E uşor atipic pentru România.” , a spus fostul atacant, la Prima Sport 1.

Capitolul la care Dinamo a excelat în acest sezon

Dinamo a făcut public bilanţul financiar pe anul 2023. Deşi se află în insolvenţă, „alb-roşii” au înregistrat un profit de 1,8 milioane de euro, aproximativ 9 milioane de lei.

Răzvan Pleşca a lăudat partea administrativă a trupei din Ştefan cel Mare, chiar dacă partea sportivă a fost neglijată.

„Dinamo s-a descurcat foarte bine pe partea administrativă. S-au publicat bilanţurile pe anul trecut, iar Dinamo a ieşit pe profit. Au făcut cel mai mare profit, 1,5 milioane de euro.

Oamenii care se ocupă acolo au făcut o treabă foarte bună pe partea administrativă, dar pare că s-au concentrat foarte mult pe partea asta şi au neglijat-o pe cea sportivă.” , a declarat fostul portar, în direct la Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele