Ultima oră
Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV Fotbaliştii de la FCSB au primit o sarcină de la Gigi Becali! "Eu asta le-am cerut" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A VIDEO | Lazio - Verona 1-0. Romanii urcă pe locul 6 în Serie A
VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă VIDEO | ”A scăpat şi fără cartonaş galben”. MM Stoica şi-a spart arcada la celebrarea titlului şi a oferit o explicaţie fabuloasă
VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă VIDEO | Jucătorii au intrat peste Charalambous la conferinţa de presă. Antrenorul campioanei a fost udat cu apă
Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League Se cunoaşte prima echipă retrogradată din Premier League
Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul” Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”

Adio titlu pentru FCSB? ”Roş-albaştrii” au pierdut doi titulari incontestabili pentru derby-ul cu Universitatea Craiova

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 29 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21109952/1/fcsb-universitatea-craiova-play-off-superliga-superbet-18-03-2023-3.jpg

FCSB se confruntă cu probleme serioase de lot înaintea meciului cu Universitatea Craiova, partidă care poate să o scoată definitiv pe formaţia ”roş-albastră” din lupta pentru titlu.

Elias Charalambous, antrenorul echipei, a anunţat în cadrul conferinţei de presă premergătoare derby-ului că împotriva oltenilor nu vor putea evolua titularii Joonas Tamm şi Malcom Edjouma.

Un titular absent şi pentru Universitatea Craiova cu FCSB

Singurii jucători care nu vor fi disponibili sunt Edjouma şi Tamm. Sunt accidentaţi!”, a spus Charalambous. Fundaşul central eston şi mijlocaşul central francez s-au accidentat la antrenamente.

De cealaltă parte, de la Universitatea Craiova va lipsi doar mijlocaşul central Alexandru Creţu, suspendat.

Lipseşte Alex Creţu, suspendat. În rest, toţi jucătorii din cantonament sunt valizi. Nu ştiu cum a apărut în presă informaţia că Ivan este accidentat. A fost o problemă minoră, nu are absolut nimic.

Nu pot să mint! Nu vreau să ne păcălim adversarul, că avem jucători accidentaţi. Noi nu putem să aruncăm fumigene, ca pe vremuri!, a spus antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe.

Universitatea Craiova – FCSB, meci contând pentru etapa a 6-a din play-off-ul Superligii, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 21:00. Partida poate fi urmărită şi online accesând platforma www.primaplay.ro, locul unde se găsesc toate duelurile din campionatul României şi cele mai importante jocuri din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, golurile, ratările, deciziile VAR şi alte faze importante ale confruntării vor fi redate în regim live video & text de către site-ul www.primasport.ro.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Alte știri

Ultimele articole Toate articolele