Ultima oră
Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă Neil Lennon, ofertat de o altă echipă din Superligă
Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte Formaţia din Premier League a renunţat la apel, după ce a fost sancţionată cu două puncte
Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită" Scandal monstru în Ghencea! "Steaua a ajuns să fie batjocorită"
Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca Denis Alibec, foarte aproape de revenirea în România! Atacantul s-a decis unde va juca
Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv" Dan Petrescu, verdict ferm înaintea meciului cu FCSB. "Numai aşa putem avea un rezultat pozitiv"
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat

Gică Hagi a recunoscut superioritatea FCSB-ului. ”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21573952/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-27-04-2024.jpg

FCSB a învins s-a impus pe teren propriu, cu scorul de 2-1, contra celor de la Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană.

Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015. În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Gică Hagi a recunoscut supremaţia celor de la FSCB şi a ţinut să felicite noua campioană.

”Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuaţii, nu am avut o linie.

Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puţine realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram aşa de precipitaţi.

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puţin şi să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României şi merită felicitări”
, a spus Hagi, la final de meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele