Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Adnan Aganovic, fost la FCSB, acum la Sepsi, dorit de Dinamo

Dinamo Publicat pe 18 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21428800/1/aganovic-a.jpg

Dinamo pregăteşte primele transferuri din pauza de iarnă, iar un fotbalist dorit de ”câini” evoluează în SuperLiga României, la Sepsi. Este un mijlocaş care, de-a lungul carierei, a fost sub contract şi cu rivala lui Dinamo, FCSB.

Adnan Aganovic, în vârstă de 36 de ani, ar putea ajunge la Dinamo! Se pare, conform GSP, că fotbalistul este pe lista bucureştenilor. Croatul nu prea mai intră în planurile echipei din Sfântu Gheorghe, asta şi pentru că e trecut de 35 de ani, dar Dinamo îl vede capabil să ajute cu experienţa căpătată, având peste 200 de meciuri în prima ligă de la noi, dar şi cinci trofee, cu FCSB şi Sepsi.

Pentru FCSB a evoluat în perioada iulie 2016 - februarie 2017, a jucat 18 meciuri, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. 

Adnan Aganovic, mijlocaşul echipei Sepsi, dorit de Dinamo 

Croatul care a ajuns prima dată în România în 2013, adus de FC Braşov, a mai trecut pe la Viitorul Constanţa şi FCSB şi a venit la Sepsi în 2020, liber de contract după o experienţă în Cipru, la AEL Limassol.

În stagiunea precedentă, a fost cel mai polivalent jucător din lot, dar şi o piesă importantă în angrenaj, strângând 42 de meciuri în toate competiţiile. Aganovic a marcat două goluri, a oferit opt pase decisive şi a pus umărul la cucerirea Cupei României în finala cu Universitatea Cluj.

300.000 de euro e cota de piaţă a lui Aganovic, fotbalist care era evaluat la 800.000 de euro în 2015, pe când juca la Viitorul.

Dinamo joacă la Prima Sport cu FC Botoşani 

FC Botoşani - Dinamo, din etapa cu numărul 20 a Superligii, va fi transmis în direct la Prima Sport 2, luni, de la ora 20:00, şi online de către platforma www.primaplay.ro, locul unde se văd toate partidele din campionatul României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai interesante faze ale duelului cum ar fi golurile, ratările, paradele spectaculoase sau deciziile VAR.

Dinamo vine după o nouă înfrângere suferită în etapa trecută, scor 1-0, în faţa lui ”U” Cluj şi se află pe locul 15 în Superliga, la doar un punct de ultimul loc, ocupat de adversara din această seară. ”Câinii” nu au mai câştigat în campionat de 13 etape, de la victoria cu 3-2 în faţa lui FC Voluntari.

FC Botoşani - Dinamo, duelul ultimelor clasate din SuperLiga 

De cealaltă parte, FC Botoşani se află pe ultima poziţiei şi nu au obţinut nicio victorie în acest sezon de Superliga. Moldovenii vin după înfrângerea cu 2-0 în faţa lui FCU Craiova, din runda trecută.

Meciul din turul campionatului regulat dintre cele două s-a încheiat cu victoria lui Dinamo, scor 1-0. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele