Ultima oră
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB

Alex Chipciu a reacţionat după ce Dan Nistor a spus că s-au bătut în vestiar

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 10 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21488391/1/csa-steaua-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-28-09-2023.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

 Craiovenii au marcat prin Houri ’10 şi Căpăţînă ’45, ambele goluri din penalty. Universitatea Cluj a marcat prin Gheorghe’46 şi Nistor ’64, ultimul gol din penalty.

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit o declaraţie incredibilă. După ce a spus că echipa sa nu a existat în prima repriză, acesta a transmis că s-a luat la bătaie cu Alexandru Chipciu în vestiar, la pauza meciului.

Întrebat despre acest subiect, Alex Chipciu a declarat că a fost doar o glumă făcută de Dan Nistor.

”A fost o glumă de-ale lui Dan! Cum să ne batem?” a spus Chipciu, conform GSP.

”S-a trăit foarte greu. N-am fost la meci în prima repriză, am venit abia în a doua repriză, s-a văzut acest lucru. Ne bucurăm că am scos acest egal, e un nou început pentru noi. În ultimele 3 săptămâni, ne-am antrenat doar pe sintetic, a fost foarte greu. La pauză, a fost o mică ceartă în vestiar între mine şi Chipciu.

Ne iubim foarte mult şi am vrut să ne batem. Asta a fost, ne-am bătut în vestiar, apoi am intrat pe teren şi am obţinut un rezultat bun. Obiectivul conducerii este clasarea pe locurile 7-9, dar ne gândim şi la play-off. Au fost ani frumoşi aici, n-am putut să fac atât de multe pentru acest club. Sper ca jucătorii de acum să facă mai multe şi să câştige campionatul.

Au venit 4 prieteni de la Rucăr să mă vadă şi am zis să le fac acest semn (n.r.- cu degetul la gură). Aştept să mai marcheze şi alţi jucători. Ştiu că pretenţiile sunt mari. Dacă murim eu cu Alex, ce se întâmplă? Moare U Cluj? Antrenorul a avut dreptate (n.r.- că echipa nu stă într-un jucător). Au venit târziu mai mulţi jucători şi nu sunt pregătiţi” a spus Nistor, după partida de la Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele