Ultima oră
Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World Grupul Clever lansează un nou post de televiziune: Prima World
Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial” Edjouma ar putea să nu mai ajungă la FCSB. E ofertat de alt club din Superliga! ”Am ridicat plafonul salarial”
Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric” Decizie radicală luată de CSA Steaua! ”Echipa din Popeşti-Leordeni a folosit ilegal palmaresul istoric”
După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea” După ce şi-a îndeplinit obiectivul, Tony da Silva a semnat. ”Avem de muncit împreună cu conducerea”
”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul ”Este ultimul meci”. Louis Munteanu şi-a luat la revedere de la Farul
Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris Legendarul atlet Kenenisa Bekele a fost selecţionat pentru maratonul olimpic de la Paris

Alexandru Deaconu, delegat la o semifinală de cupă europeană

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21576414/1/alexandru-deaconu-foto-frfro.jpg

Managerul de implementare VAR în România, Alexandru Deaconu, a fost delegat de UEFA ca observator de arbitri la una din semifinalele UEFA Europa Conference League, informează FRF.

Deaconu va superviza brigada din Anglia ce va conduce manşa tur Fiorentina – Club Brugge, de joi, de la ora 22:00. În cealaltă semifinală, Aston Villa o întâlneşte pe Olympiacos.

La centru, în partida de la Florenţa, se va afla Michael Oliver, ajutat de asistenţii Stuart Burt şi Daniel Cook, de al patrulea oficial Andrew Madley, în timp ce în camera VAR se vor afla Christopher Kavanagh şi Jarred Gillett.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele