Ultima oră
Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul Când se joacă Supercupa României, FCSB - Corvinul
Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării Campionatul brazilian de fotbal, suspendat până la sfârşitul lunii din cauza inundaţiilor grave din sudul ţării
Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile” Stadionul pe care va evolua Corvinul Hunedoara în cupele europene. „Este un stadion care îndeplineşte toate condiţiile”
Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene” Mesajul marelui campion, după ce Corvinul a cucerit Cupa României. „Voi veni la meciurile din cupele europene”
Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României Au fost răsplătiţi pe măsură! Suma încasată de jucătorii Corvinului Hunedoara, după triumful din Cupa României
Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară Celtic Glasgow a câştigat campionatul Scoţiei pentru a 54-a oară

Alexandru Musi, anunţ despre revenirea la FCSB. ”Eu vreau să joc, atâta tot”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 29 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21575645/1/musi.png

FC Botoşani a câştigat în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii. Prahovenii au ratat un penalty prin Hanca.

Alexandru Musi (19 ani) ar trebui să revină la vară la FCSB, acolo unde a fost cedat sub formă de împrumut de FCSB. Extrema a punctat că deocamdată nu şi-a setat planurile de viitor şi e setat să prindă minute.

”Până la sfârşitul sezonului (n.r. vrea să se concentreze pe Petrolul). Nu ştiu dacă mă întorc la FCSB, vedem la final. Eu vreau să joc, atâta tot!” a spus Musi.

FCSB se loveşte însă de o problemă. ProSport a scris recent că Musi ar vrea să rămână la prahoveni, deoarece se simte foarte bine.

Rugăminţile nu au fost însă ascultate de şefii liderului din Superliga.

”Sunt şi cluburi mari care fac greşeli. Pe Bayern Munchen s-ar putea să o coste campionatul faptul că l-a lăsat pe Stanisic împrumut la Bayer Leverkusen şi el a deschis scorul în meciul cu Leverkusen, pentru Leverkusen. Dar, mă rog, astea sunt alte probleme. Nu e logic să fereşti un jucător care a semnat cu o echipă? De ce să joace împotriva echipei respective?

Nici noi nu-l lăsăm pe Musi, nu mi se pare normal ca Musi să joace împotriva intereselor lui. Că Musi, din vară, va fi jucătorul nostru. Astea sunt nişte chestii pe care le faci pentru jucător, în primul rând. Rapid a avut alte idei, l-a lăsat pe (n.r. împrumutat la UTA) Micosvchi să joace”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport, cu privire la Musi.

Internaţionalul de tineret a reuşit să joace în trecut şi la FCSB, unde a marcat 2 goluri şi a bifat 18 apariţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri