Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

"Am făcut o partidă slabă”. S-a stins magia lui Dică la CS Mioveni?

CS Mioveni Publicat de Daian Cutu pe 1 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/21037835/1/universitatea-cluj-fcsb-superliga-superbet-31-10-2022-1.jpg

FC Voluntari a învins în deplasare, formaţia CS Mioveni, scor 3-0, într-un meci al etapei cu numărul 28 din Superligă.

Echipa lui Liviu Ciubotariu nu a avut emoţii pe terenul ultimei clasate. Ilfovenii au deschis scorul în minutul 29, când Aliji l-a găsit bine în careu pe Nemec, iar acesta a înscris. Nemec şi Aliji au colaborat şi al doilea gol al oaspeţilor, înscris de Mihai Răduţ în minutul 64.

Nicolae Dică a ajuns la două partide consecutive cu eşec, iar situaţia celor de la Mioveni a redevenit complicată, fiind la 6 puncte de penultimul loc, ocupat de UTA Arad, care are însă un meci mai puţin disputat.

"Am făcut o partidă slabă. În a doua repriză, am schimbat sistemul, ne-am creat câteva ocazii de gol până la golul doi. Apoi am primit şi golul doi şi a fost greu să mai revenim. În prima repriză n-am pus nicio problemă adversarului!

Asta este, sunt aceiaşi băieţi care în primele cinci etape n-au pierdut. Orice înfrângere e greu de digerat, dar sunt aici ca să ridic moralul băieţilor. Trebuie să jucăm cum am făcut-o în primele cinci etape.

Meciul de astăzi îl iau ca pe un accident. Am încredere în băieţii mei. Trebuie să fim uniţi şi să ne îndeplinim obiectivul. Nu e uşor, am spus-o de când am venit. Sunt alte echipe care nu câştigă de trei luni, patru luni. Noi nu avem voie să pierdem?”
, a explicat Dică, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele