Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

”Am rămas surprins, credeam că vom face un meci bun!”. Cristiano Bergodi a răbufnit după cele două autogoluri ale jucătorilor săi în partida cu Petrolul | VIDEO

Rapid Publicat pe 14 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21283829/1/captura-ecran-1048.png

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică seara, în deplasare, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a cincea din Superligă. Meciul a fost decis de două autogoluri ale rapidiştilor.

Pe un gazon care nu s-a prezentat în cele mai bune condiţii. cele două formaţii s-au tatonat în startul partidei, iar arbitrul Andrei Chivulete a oprit meciul în minutul 8 din cauza torţelor aprinse de fanii ploieşteni. Vizibilitatea pe teren era extrem de redusă şi jocul a fost reluat după cinci minute de pauză.

Prima repriză nu a consemnat ocazii până pe final. Irobiso a trimis în bara transversală în minutul 40, apoi Rapid a avut un gol al lui Funsho Bamgboye anulat pentru fault în atac comis de Dugandzic, în minutul 41. Până la pauză, portarul oaspeţilor, Zima, a scos şutul lui Oaidă, în careul mic, şi la cabine s-a intrat cu 0-0.

Minutul 49 a adus o nouă întrerupere a jocului, tot de cinci minute, după ce galeria Rapidului a aruncat în teren torţe şi fumigene. În minutul 62 a venit şi deschiderea scorului.

La un corner al lui Ţicu, Papp a prelungit cu capul, iar balonul a fost deviat în propria poartă de Oaidă. Rapidiştii au alergat după egalare, ratând prin Săpunaru, Dugandzic şi Album, dar cei care au marcat au fost oaspeţii, prin autogolul lui Borja Valle, cel care a trimis, neatent, către portarul care ieşise dintre buturi.

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul se aştepta ca echipa lui să facă un meci bun, deoarece s-au antrenat bine. 

”Se pare că băieţii simt această presiune, i-am văzut pe jucători că au făcut greşeli individuale şi nu au mintea limpede în careu. S-a văzut în repriza a doua. Nu am făcut un meci reuşit, dar am avut ocazii, cu Marko.

Sunt surprins (n.r. de rezultate). Nu e că am schimbat jucătorii, că toţi se antrenează la fel. Eu cred că presiunea asta... E un stadion greu pentru unii jucători. N-am jucat bine.

Am rămas surprins, credeam că vom face un meci bun, pentru că băieţii s-au antrenat bine, dar probabil că presiunea ne-a apăsat.

Ce putem să spunem despre suporteri? Nimic, pentru că ne-au susţinut mereu.

Trebuie să vorbesc cu băieţii, să le dau moral. E o nouă înfrângere, nu e uşor de gestionat. Sunt momente dificile, dar ele vin mereu. Trebuie să le dau încredere băieţilor. Sunt probleme în acest moment.

Eu nu simt presiune, ştiu ce e în Giuleşti, la o echipă de tradiţie în România. Eu sunt un om echilibrat, nu mă sperii, nu mi-e teamă.

Îmi pare rău pentru băieţi, că i-am văzut distruşi din punct de vedere moral. Eu credeam că lucrurile vor fi mai bune, credeam că va fi mai bine, dar sunt convins că putem ieşi din această criză”, a declarat Cristiano Bergodi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele